Chestionare Auto

În Aplicaţia de chestionare auto fiecare categorie conține un chestionar auto diferit, în funcție de ce categorie doriți  susțineți examenul auto. Pentru unele categorii în chestionarele DRPCIV 2022 se vor și și întrebări specifice acelei categorii de permis.
Aplicația de chestionare pusă la dispoziția dvs. vine în ajutorul viitorului șofer pentru că aceasta conţine aceleaşi întrebări ca la examenul care se susține la DRPCIV pentru obținerea permisului de conducere.

Aceste teste DRPCIV se recomandă a fi repetate înainte de examenul de la poliție de cât mai multe ori posibil, pentru a nu există neplăceri.
Prin completarea online de chestionare auto DRPCIVîntrebări și teste auto  asigurați  promovați examenul de la polițieobișnuindu-va cu completarea acestor teste auto. La finalul chestionarului puteţi vedea şi explicaţiile la fiecare întrebare în parte.

Vă recomandăm ca înainte de a începe să faceţi chestionarele vă recomandăm să citiţi cel puţin de 2 ori cursul de legislaţie. Astfel puteţi face procesul de învăţare mult mai uşor. Modul simplu de prezentare facilitează o înțelegere mai ușoară a legislației, într-un mod plăcut și accesibil oriunde și oricând. Odată ce ați parcurs și chestionarele auto similare cu cele DRPCIV, vă garantăm obținerea punctajului necesar pentru absolvirea probei teoretice a examenului de obţinere a permisului de conducere.